1924

Oprichting Vandenberghe

Alles begon in 1924. In dit jaar werd de firma Vandenberghe werd opgericht door Camiel Vandenberghe.

1975

Kennis en ervaring doorgeven

Na een tijd werd Camiel opgevolgd door Alphons en Andre Vandenberghe. Zij gaven op hun beurt kennis en ervaring door aan hun zonen, Piet en Henk Vandenberghe.

2012

Heden: mix ervaring & dynamiek

Op de dag van vandaag wordt de firma Vandenberghe verdergezet door Koen Pottie & Stephen Hiergens en dit samen met Piet en Henk. Door de vele generaties is Vandenberghe een partner die thuis is op vele vlakken. We zijn een nauw team die klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt.

2017

Kabelec wordt VDB-Tech

Begin 2017 werd Kabelec overgenomen door de Firma VDB-Tech. Als erkend installateur in regio Ieper vullen de diensten van Kabelec onze expertise in technieken. Voortaan kunnen klanten bij ons ook terecht voor hun elektriciteitswerken. Zo zijn we een totaalpartner voor al uw technieken.

actuele werven
Werknemers
Tevreden klanten
m2 magazijn
Op zoek naar een betrouwbare installateur? Bij Vandenberghe te Ieper ben je aan het juiste adres.
Vandenberghe is dé partner voor verschillende technieken!
Bij Vandenberghe werken we samen voor uw ontkalking met Watergenius
Laat een lekcontrole uitvoeren door Vandenberghe

Onze visie

Vandenberghe biedt een snelle, kwalitatieve service en klantgerichte oplossingen. Daarom gebruiken we enkel de nieuwste technieken en volgen we voortdurend de meest recente evoluties op. Dringende interventie: geen nood, we zijn 24/24 en 7/7 beschikbaar. 

We staan in voor alle technieken bij nieuwbouw, verbouwingen en renovaties. We nemen zowel grote als kleine projecten aan. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven waar wij, als erkend installateur, steeds enthousiast te werk gaan. 
Vandenberghe biedt een snelle en kwalitatieve service met klantgerichte oplossingen.
Alles onder één dak

Bij ons heb je 1 aanspreekpunt voor alle technieken! Wij zijn uw partner voor CV, sanitair, ventilatie, energiezuinige investeringen, elektriciteit & domotica.

Meer dan 90 jaar ervaring

Vandenberghe werd opgericht in 1924. Met meer dan 90 jaar ervaring zijn we dus dé partner voor verschillende technieken!

Verdeler sterke merken

Vandenberghe kiest bewust voor kwaliteitsvolle merken. Kiezen voor Vandenberghe = kiezen voor kwaliteit.

Vandenberghe is uw aanspreekpunt voor verschillende activiteiten.
Bij Vandenberghe vindt u uw betrouwbare installateurs. Met meer dan 90 jaar ervaring zijn we dan ook uw partner voor centrale verwarming, sanitair, ventilatie, energiezuinige investeringen, elektriciteit & domotica.

Wij zijn uw aanspreekpunt voor alle technieken!